Actueel

Actueel

Fun in athletics  (01-03-2024)

Na het winnen van de voorronde in sporthal de Kers op 15 februari, gingen de toppers van groep 7 op voor de finale op 1 maart van Fun in athletics in sporthal de Kreek. Hieraan deden alle winnaars van de voorrondes mee om de winst. En wat deden ze het goed. Alle onderdelen goed hun best gedaan en keihard gerend met de estafette; de afsluiter van het evenement.  
De spanning nam hierna toe, want het was tijd voor de prijsuitreiking. Welke school is de beste van Hoorn? De prijzen werden uitgereikt door de wethouder van sport in Hoorn. Wereldwijzer werd heel knap 4e van de 7 teams. Super trots op deze klas, echte sportieve kanjers!


 
 

De Verteltas
Op 8 november zijn we op Wereldwijzer gestart met de verteltas. Lisa van der Winden heeft deze ochtend een aantal voorbeeld tassen meegenomen en de ouders verteld hoe de methode in elkaar steekt. Wij waren erg blij om te zien dat een aantal ouders vol enthousiasme aan de slag ging. Iedere woensdagochtend zijn we van 8:40 tot 10:30 uur in het "flexlokaal" aan het werk om voor onze Wereldwijzer kinderen mooie tassen te maken. Wij vullen deze met zelfgemaakte spellen en een mooi themaboek. Ons eerste boek is: "Help! Een verrassing!" van Miriam Bos. Dit boek is verkozen tot prentenboek van het jaar. Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 24 januari t/m 3 februari zal dit boek volop in het nieuws zijn. Natuurlijk wordt er op deze ochtenden ook veel gekletst en gelachen. Dus heb je zin om mee te doen, dan ben je van harte welkom. De koffie en thee staan klaar.

 
 


 

Leerkracht aan het woord

Wereldwijzer is een school die niet stil staat. We zijn kritisch op ons werk en samen kijken we steeds hoe het nog beter kan.